Om Thorséng Nature Resort

Thorséng fokuserer hovedsageligt
på følgende fem elementer:

Retreats på Thorséng Nature Resort i form af luksuriøse all-inclusive ophold i naturen kombineret med Wellness & Spa faciliteterne og aktiviteter i naturen.

Wellness & Spa som eksklusive weekendtilbud til afslapning og selvforkælelse.

Træning & Behandling med ugentlige træningshold og individuelle undervisningsmuligheder.

Facilitering af teambuilding, workshops, events, konferencer og møder med kant, samt afholdelse af unikke bryllupper i naturen med skræddersyet løsninger.

Café Hygge, økologisk guldmærket café & restaurant som understøttelse af de fire første elementer med økologisk, glutenfri og sukkerfri cuisine.

Historien om Thorséng

Navnet Thorséng kommer sig nærliggende af resortets placering på Tåsinge, hvor navnet stamme fra den nordiske mytologi med Thors énge, altså Tåsinge.

Thorséng er skabt for at bidrage til fællesskabet, i form af at skabe produkter, services og events til at støtte øen og det sydfynske øhav.

Afsættet for Thorséngs eksistens er ægteparret og ildsjælene Bodil Brems og Anders Hulgaard, som skabte det lokalt forankrede trænings- og behandlingscenter GYMNASTIKHUSET.

Navnet var naturligt grundet ægteparrets fortid som elitegymnaster og med en ungdom i den særlige danske højskolebevægelse. 

Fokus for dem begge har været at styrke krop, sjæl og sind gennem træning, oplevelser og opvisninger, foredrag og debatter.

Dette har de forenet i de unikke rammer, skabt på slægtsgården ved Vornæs Skov.

Da tiden var inde til et naturligt generationsskifte i januar 2020, fik verden få måneder efter et nyt paradigme at forholde sig til.

Opgaven blev at revidere fundamentet for virksomheden eksistens, hvilket fødte strukturen for de ovenstående 5 elementer.

De enestående omgivelser på- og omkring resortet blev aktiveret, eftersom naturen er det eneste sted, vi kan færdes, uanset “verdenssituationen”.

En innovativ proces tog start og formede en kombination af de tomme wellness faciliteter og tidens store interesse for glamping.

Resultatet viste sig med konceptet Wellness Glamping, og blev første del af den nye identitet for virksomheden.

Vi bliver ved med at tænke nyt, afprøve og udvikle og samarbejde med dygtige lokale virksomheder, for hele tiden at kunne tilbyde unikke oplevelser, der styrker og beriger alle, der besøger Thorséng.

Kontakt Thorséng

=