Oplevelser på Thorséng Nature Resort

Unikke oplevelser venter

Thorséng har skønne faciliteter og smuk natur omkring, der danner rammen om det, I har mulighed for at opleve under jeres ophold.

Rundt om resortet finder du både en hyggelig kristjørnsplantage og vores skov med mange snørklede stier, der fører ud til stranden. Her er der mulighed for at nyde stilheden og den smukke udsigt over Svendborgsund. Der er også mulighed for at hoppe i en kajak, på egen hånd, eller op på et SUP-board med vejledning af dygtige undervisere.

Udover de mange oplevelser på og rundt om resortet, er der også mulighed for endnu mere skøn natur og mange kulturtilbud i Svendborg, der ligger blot 10 km. væk.

Du har mulighed for at leje en cykel hos os, så du nemt kan komme rundt på det smukke Sydfyn.

Thorséng Nature Resort | Glamping i møblerede luksustelte og Tree Tents. All-inclusive økologisk cuisine. Wellness & behandlinger.

Stranden

Thorséng Nature Resort har sin egen private sti til stranden. Det er en dejlig sandstrand med badebro (i sommersæsonen), fred og masser af muligheder. 

Området er særdeles velegnet til vandaktiviteter såsom kajak og SUP paddle board, som kan tilkøbes. Vi er behjælpelige med at arrangere dette i samarbejde med lokale aktører.

Du kan også blot bade ved stranden eller nyde, når bl.a. Ærøfærgen sejler forbi.

Stranden har udsigt over Svendborgsund. Her kan du nyde de smukkeste solnedgange mod vest.

Når vejret er til det, kan der laves bål på stranden om aftenen. Når det ikke er, er der mulighed for bål på vores overdækkede bålplads i lysningen i skoven.

Havkajak

Mon det er noget for dig?

Vi tilbyder havkajakkurser for begyndere og øvede, specialkurser, oplevelsesture samt udlejning af kajakker, hvor du er din egen kaptajn.

Ved interesse for mere end begynderniveau, henvend dig på mail til kontakt@thorseng.dk.

Er du nysgerrig på at finde ud af, om havkajak er noget for dig? Prøv et 4 timers introkursus, hvilket giver det fornødne indtryk af, hvilke oplevelser havkajakverdenen kan byde på.

Det er også muligt at få hele “grunduddannelsen” som kajakroer og lære alle de basale tag, samt at gøre både fremdrift og manøvrering meget lettere. Du lærer redningsteknikkerne, så du er mere habil til fremtidige kajakrejser.

Thorséng Nature Resort | Glamping i møblerede luksustelte og Tree Tents. All-inclusive økologisk cuisine. Wellness & behandlinger.
Thorséng Nature Resort | Glamping i møblerede luksustelte og Tree Tents. All-inclusive økologisk cuisine. Wellness & behandlinger.

SUP

SUP (Stand Up Paddling) er blevet populært de seneste år – og ikke uden grund. SUP er en rigtig god måde at starte på en vandsport og en relativt nemt måde at komme i gang med oplevelser i naturen kombineret med god motion.

Vi tilbyder et 2 times kursus, hvor du kommer trygt og sikkert i gang med SUP. Der startes med gennemgang af udstyret, hvorefter der på vandet startes stille ud på knæ. Efter kort tid vil alle være oppe at stå og mærke, hvorfor SUP er blevet så populært.

Vores professionelle SUP instruktører får det hele til at blive en leg gennem den rigtige vejledning.

Kurserne afholdes ned til det smukke Svendborgsund i det Sydfynske Øhav med ca. 10 min. kørsel fra resortet.

Alt det nødvendige udstyr stilles til rådighed såsom svømmevest, SUP board og paddel.