Oplevelser på Thorséng

Unikke oplevelser venter

Thorséng har skønne faciliteter og smuk natur omkring, der danner rammen om de oplevelser I har mulighed for at opleve under jeres ophold.

Rundt om resortet finder du både en hyggelig kristjørnsplantage, vores skov med mange snørklede stier der leder ned til stranden.

Udover de mange oplevelser på og rundt om resortet, er der også mulighed for endnu mere skøn natur og mange kulturtilbud i Svendborg der ligger blot 10 km. væk.

Du har mulighed for at leje en cykel hos os, så du nemt kan komme rundt på smukke Sydfyn.

Aktiviteter ved stranden

Thorséng har egen privat strand. Her er der mulighed for at nyde stilheden og den smukke udsigt udover Svendborgsund. Der er også mulighed for at hoppe ned i en kajak eller op på et SUP-board - med eller uden vejledning af dygtige undervisere.

Glæd dig til en verden fuld af muligheder du kan tilføje til dit Wellness Glamping ophold.

Stranden

Thorséng Nature Resort har sin egen private strand. Stranden er en dejlig sandstrand med badebro*, fred og masser af muligheder. 

Området er særdeles velegnet til vandaktiviteter såsom kajak og SUP paddle board, som kan tilkøbes. Vi er behjælpelige med at arrangere dette i samarbejde med lokaleaktører.

Selvfølgelig kan du også blot bade ved stranden eller nyde, når bl.a. Ærøfærgen sejlerforbi.

Strandener med udsigt over Svendborgsund og kan nyde de smukkeste solnedgange mod vest.

Når vejret er til det, laver vi bål på stranden om aftenen. Når det ikke er, laver vi bålet på vores overdækkede bålplads på lysningen i skoven.

*badebroen er fremme i sommersæsonen.

Havkajak

Havkajak - noget for dig?

Vi tilbyder havkajakkurser for begyndere, øvede, specialkurser, oplevelsesturer samt udlejning af kajakker hvor du er din egen kaptajn.

Ved interesse for mere end begynder niveau, da henvend dig pr. mail til adventure@thorseng.dk

Er du nysgerrig for at finde ud af om havkajak er noget for dig? Få en head-start i havkajakken med et 4-timers intro kursus, hvilket giver det fornødne indtryk af hvilke oplevelser havkajakverdenen kan byde på.Det er også muligt at få hele "grunduddannelsen" som kajakroer og lære alle de basale tag, samt at gøre både fremdrift og manøvrering megetlettere. Du lærer at kende redningsteknikkerne, så du er mere habil til fremtidige kajakrejser.

SUP

SUP (Stand Up Paddling) er blevet populært de seneste år og ikke uden grund. SUP er en rigtig god måde at starte på en vandsport og en relativ nemt må at komme igang med oplevelser i naturen kombineret med god motion.


Vi tilbyder et 2 times kursus, hvor du kommer trygt og sikkert igang med SUP. Der startes med gennemgang af udstyret, hvorefter det er på vandet hvor der startes stille ud på knæ. Efter kort tid vil alle være oppe at stå og mærke hvorfor SUP er blevet så populært.


Vores professionelle SUP instruktører får det hele til at blive en nem og sjov leg gennem den rigtige vejledning.
Kurserne afholdes lige ned til det smukke Svendborgsund i det Sydfynske Øhav med udgangspunktet ca. 10 min. kørsel fra resortet.
Alt det nødvendige udstyr stilles til rådighed såsom svømmevest, SUP board og paddel.

Kontakt os og fortæl hvad du gerne vil opleve under dit ophold

Contact us