Hos Thorséng prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. På denne side kan du læse om vores persondatapolitik, der beskriver, hvordan Thorséng, indsamler og behandler oplysninger om dig.  

For at indgå aftale med Thorséng, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Email-adresse
- Telefon- / mobilnummer

Persondatapolitikken gælder både for personoplysninger, som du afgiver til os, og oplysninger, som vi indsamler via Thorséngs hjemmeside www.thorseng.dk 

Thorséng er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det via kontaktinformationerne:

Thorséng
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge
5700 Svendborg
34388407
kontakt@thorseng.dk 

Telefon 62 54 19 07

I nedenstående finder du de personoplysninger, vi indsamler. Vi beskriver desuden formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen. 

Når du besøger www.thorseng.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. dato, tid og hyppighed for dine besøg, hvilke sider du har set, hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på www.thorseng.dk, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google Adwords. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f. 

Når du køber et produkt (ophold, medlemskab, behandling, event, gavekort eller andet) samt kommunikerer med os på www.thorseng.dk indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere det produkt, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger kan videregives til eksterne samarbejdspartnere/tredjepart, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Cookies

Siden anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies.

Hvad er cookies og hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende når du besøger et websted og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. 

Slet eller slå cookies fra i browseren

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge websitet. Du kan også afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Opbevaring af data

Vi vil kun opbevare dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, som de blev samlet til, givet frivilligt af dig, er offentligt tilgængelige eller på anden måde blev behandlet som angivet i denne privatlivspolitik.  Under visse omstændigheder kan vi gemme det i en længere periode, hvis det kræves, f.eks. ved gældende love, regulatorer, betalingsbeskyttelse. 

Dine rettigheder

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til www.thorseng.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring  

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret format, der gør det muligt for dig at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på kontakt@thorseng.dk

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk), over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00 

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Thorséng er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Thorséng
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge
5700 Svendborg
34388407
kontakt@thorseng.dk 
Telefon: 62 54 19 07

Ændringer i Persondatapolitikken

Persondatapolitikken er opdateret d. 28. Januar 2021. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil det fremgå af hjemmesiden.