Soundbath

Oplev Soundbath ude midt i naturen på Thorséng Nature Resort. Det er ren nydelse og velvære for krop og sind. Et hav af vidunderlige lyde bringer dig i dyb ro, renser cellerne og lader krop og sjæl tanke ny energi.

Thorséng tilbyder lydbad til grupper på 5 personer eller derover. 

Afspænding og afstresning med lydbad 


Lad dig bade i lydene fra den kosmiske gong og de groundende blide og dybt afspændende syngeskåle, klanginstrumenter og andre organiske lyde.

På Thorséng inviteres du med på en lydrejse, hvor lydene finder vej ind i din krop, der hvor der er brug for ekstra opmærksomhed, harmoni, energi eller dyb afspænding.

Et lydbad opleves ofte forskelligt fra person til person og fra gang til gang. Det kan variere mellem at være fysisk, mentalt, drømmende, sovende eller hvordan det opleves for dig. 

Indre rengøring, der giver ny energi og klarhed 


Lyde har en evne til at åbne døre. Vibrationerne giver en slags cellemassage og renser ud. Det kan føles som en indre rengøring, hvor støvet blæses bort. Det giver fornyet energi, lægger tankemylderet til ro og  vækker kreativiteten. Der opstår mulighed for ro i sindet og mere klarhed.

En rejse ind i kroppens selvhelbredende kraft


Soundbath kan opleves som ren wellness og afstresning, og nogle kommer på en dyb indre rejse. Hver rejse og oplevelse er individuel.

Lydene har bl.a. evnen til at sænke hjernebølgerytmen, hvilket bringer kroppen i en dyb afslappende, meditativ tilstand, og derved giver kroppens selvhelbredende kraft de bedst mulige betingelser.

Soundbath indgår i vores Spa Pakker

I vores Spa Pakker har vi samlet alt det bedste fra Thorséng Spa & Wellness.
Her får du flere oplevelser i særklasse samlet på én dag.