Thorséng FLOAT

Mærk afslapningen i det varme vand, mens du flyder og føler dig vægtløs. 

Thorséng FLOAT er en helt særlig “ud-af-kroppen” oplevelse hos Thorséng Spa & Wellness.  

Glæd dig til en fantastisk oplevelse, hvor du oplever en tilstand af vægtløshed.

Det kræver tillid at flyde i vand og overgive sig til vægtløshed


Thorséng FLOAT er en unik oplevelse hos Thorséng Spa & Wellness, hvor du kan opleve en tilstand af fuldkommen ro, velvære og vægtløshed.

Det er en helende oplevelse i vand, der hjælper til at lindre stress og ubehag og berolige nervesystemet.

Undervejs bliver du masseret forskellige steder på dine hænder og fødder. Du bliver løftet af stærke arme, og du vil kunne få en oplevelse af at være tilbage ved fosterstadiet. Nogle oplever at falde i søvn, mens andre får en “ud-af-kroppen-oplevelse”.

Efter oplevelsen er du ofte afstresset, og din muskulatur er afslappet. Har du ømheder forskellige steder i kroppen, kan du opleve at disse lindres eller helt forsvinder.

Det er en ubeskrivelig oplevelse, der virkelig er værd at prøve.

Sådan foregår Thorséng FLOAT


FLOAT (som på islandsk hedder Flot Hetta) stammer oprindeligt fra Island og er kendt for sin enestående afslappende effekt. Her flyder du oven vande ved hjælp af en flydehætte, flydeluffer omkring lårene og en blød flydenoodle bag lænden. Derudover får du et tæppe over kroppen og et valgfrit klæde over øjnene.

For personer, som er utrygge ved vand, kan det være en fin måde at opbygge mere “vandtillid” – og der er også mulighed for at være tæt ved kanten hele tiden, såfremt dette ønskes. 

FLOAT ved Thorséng Spa & Wellness foregår i vores varmtvandsbassin, der er 34 grader varmt. 

Vi ser frem til at understøtte en enestående oplevelse.