For virksomheder

Møder, events og retreats midt i naturen

Planlæg dit næste Business Retreat i den sydfynske natur med gourmet måltider, luksus overnatning og eksklusiv service. Nyd naturen og havet og få en unik oplevelse på Thorséng.

Vi tilbyder eksklusive ophold og aktiviteter, som er individuelt tilpasset humør, formåen og vejr. Du kan være så aktiv eller afslappet, som du ønsker. Fra at udforske naturen ved utrolige kyst- og skovvandringer, bådture til øerne i det sydfynske øhav, Stand Up Paddle m.m., til det mere rolige i form af åndedrætstræning, flydeterapi og soundbath.

Hvad end I ønsker, får vi det til at ske.

Når I booker et Retreat på Thorséng, er det muligt at reservere hele stedet med fuldt privatliv og personlig service.

Det er muligt at booke Thorséng til enkeltstående dagsmøder, et dagsevent eller et Business Retreat over flere dage.

Vi står klar til at facilitere jeres arrangement, og vores natur vil med sikkerhed inspirere jer til nye tanker og gode oplevelser.

Thorséng er en fantastisk lille boble, hvor man fra ankomsten bliver lukket ind i den helt unikke kontrast fra hverdagens opgaver.

Et ophold på Thorséng emmer af ro og overskud, som i allerhøjeste grad bliver skabt af værtskabet, men også af den smukke natur, som Thorséng ligger midt i.

Autenciteten følges i den grad til dørs med en madoplevelse, som er god for krop og sind, samt de store flotte telte, som virkelig indbyder på glamping.

Vores lille ophold på Thorséng ses tilbage på som et kompromisløst retreat i magiske oplevelser, hvor vi alle tog hjem med fornyet energi. Flere af vores kollegaer ønsker at vende tilbage til stedet i fremtiden.

Emma Sørensen

Bestseller A/S

Thorseng er en unik perle, hvor det hele synes at gå op i en højere enhed, med både kvalitet, beliggenhed og service.

Det bliver i den grad fuldt til dørs af kvaliteten på maden, mulige oplevelser i området og ikke mindst den venlighed og professionalisme, der møder en fra Rasmus og hans team.

Dette sted kan varmt anbefales, hvis man søger ro, natur og forkælelse.

Dan Aagaard, Director

CTE (Corporate Travel and Events)

Det var nogle skønne omgivelser, dejlige faciliteter, fortrinlig mad, vidunderlige værter og SUPER service. Fedt også at det tekniske udstyr virkede perfekt.

I var bare med på selv de skøreste ønsker og sidste-øjebliks-ændringer.

Det var en fornøjelse og gjorde en stor forskel for hele flowet og oplevelsen af turen.

Det var dejligt at være i naturen og komme ned i gear – have plads i hovedet til fordybelse og til at blive dygtigere ledere.

Annette

JACK & JONES

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

=