Nature as a Healing Element

Pressekontakt

Administrerende Direktør
Rasmus Brems-Hulgaard
rasmus@thorseng.dk
Tlf. 44129111

Om Thorséng Nature Resort

Thorséng Nature Resort er en del af huset Holistisk Balance på Tåsinge. Huset rummer også Gymnastikhuset, der i de seneste 12 år har tilbudt behandlinger, træning og velvære bl.a. i varmtvandsbassin samt behandlinger af et højt kvalificeret team. Huset rummer også Café Hygge som er en 100 % plantebaseret og økologisk café og restaurant.

Hvem står bag Thorséng Nature Resort?

Rasmus Brems-Hulgaard er idémanden bag resortet.

Rasmus er tidligere professionel akrobat i Cirque du Soleil og bl.a. uddannet naturmedicinsk heilpraktiker.

Thorséng Nature Resort er en lille unik perle i det Sydfynske Øhav, som fra juli måned åbner op for et nyt koncept, hvor gæster kan kombinere wellness glamping med behandlinger og træning.

På Thorséng Nature Resort kan gæster komme og overnatte i enten svævende telte i træerne eller luksustelte mod havet, og få mulighed for at gå i sauna, anvende varmtvandsbassinet og få massage. Som et særligt tiltag inkluderer opholdet også all-inclusive økologisk cuisine.

”Giv dig selv et åndehul. På Thorséng Nature Resort finder du strand, eng, skov og wellness.”

Sådan skriver Thorséng Nature Resort på sin hjemmeside. Resortet understreger, at de har udviklet deres koncept med fokus på et lille eksklusivt antal gæster.

Resortet tilbyder wellness glamping i fredfyldte, helende omgivelser med en holistisk tilgang til det enkelte menneske. Konceptet er udviklet med henblik på at give gæsten de bedste betingelser for at komme i harmoni med sin fysiske, følelsesmæssige og åndelige sundhed.

Thorséng Nature Resort driver i samarbejde med den brasilianske osteopat Marlon dos Santos Buriti en klinik med fokus på forebyggelse, behandling og rehabilitering og med behandlinger i form af  akupunktur, ernæringsterapi, massage, fysioterapi, hydroterapi og naturterapi.

Thorséng Nature Resort tilbyder desuden træningshold inden for yoga, pilates, åndedrætstræning, ballet, varmtvandstræning, babysvømning, babymotorik og træning i naturen.

Konceptet med wellness glamping er designet til at give gæsterne et boost med den daglige morgentræning og saunagus om aftenen, samt tilkøb af individuelle behandlinger.

Under opholdet er der fri adgang til sauna, dampbad og varmtvandsbassin på 34 grader.

”Thorséng Nature Resort giver vores gæster en udsøgt oplevelse. Som gæst hos os får du mulighed for at opnå ro, restitution og glæde. Du lever i pagt med naturen under hele opholdet, og du bor sammen med ganske få andre. På den måde kan vi skabe en intim, rolig og helende atmosfære,” siger Rasmus og supplerer: ”It makes sense to use nature as a healing element”.

Desuden har Thorséng Nature Resort en plantebaseret økologisk café, som er åben for alle, både resortets gæster og de dagligt besøgende af resortets faciliteter.

Mulighed for komfort og natur på én og samme tid

De gæster, der ønsker en komfortabel seng, kan bestille et ophold i en af de 3 Luxury Grounded Suites, som er komfortable luksustelte med bl.a. køleskab, strøm, dyner, pude og linned. Disse luksustelte er placeret på engen et stenkast fra vandet.

Gæsterne har også mulighed for at overnatte i Tree Tents, som er en lille lejr i plantagen bestående af 6 telte, som er hængt op mellem træerne, og hvor man falder i søvn med kig til nattehimlen.

Thorséng Nature Resort tager imod de første gæster fra 3. juli og har åbent hele året.

© Thorséng.dk · Alle rettigheder forbeholdt