Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Websitet www.thorseng.dk ejes og drives af Thorséng CVR-nr.: 34388407.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, produkter og handelsbetingelser.

Thorséng

Vornæs Skovvej 14, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR. Nr.: 34388407
kontakt@thorseng.dk
Telefon: 44 12 91 11

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af produkter (ophold, medlemskab, behandling, event, gavekort mm.) på www.thorseng.dk. Fortrydelsesretten gælder kun private forbrugere, der handler via www.thorseng.dk.

Betalingsinformation

Bank: Andelskassen A/S
Reg.nr.: 5986
Kontonr.: 0004018656
MobilePay: 666618
IBAN: DK1159860004018656
SWIFT: DANBDK22

Booking, reservation og bekræftelse

Enhver reservation skal betales fuldt ud umiddelbart ved reservationen eller efter angivelse på faktura. Når du bestiller, sendes en ordrebekræftelse til dig via den e-mail, du giver, med oplysninger om dit ophold eller medlemskab og foretagne betalinger.

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din reservationsbekræftelse, bedes du underrette os så hurtigt som muligt på kontakt@thorseng.dk. Din vare (ophold, medlemskab, event mm.) er bekræftet som en bindende købsaftale med os, når vi har modtaget din betaling.

For booking af Thorséng Nature Resort skal bookingen finde sted minimum ét døgn inden ankomst.

Betaling og levering

På www.thorseng.dk modtager vi betaling med: Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay.

Sofier A/S, MobilePay og LifePeaks håndterer alle betalinger, og deres vilkår og betingelser vil blive anvendt på enhver handel.

Thorséng accepterer kun bookinger fra personer over 18 år. Thorséng forbeholder sig retten til til enhver tid uden begrundelse at nægte at booke.

Ved køb af et produkt, der skal sendes, eksempelvis gavekort, vil evt. fragt blive tillagt prisen. Moms er inkluderet på alle priser, med mindre andet er angivet.

Levering sker med GLS, Postnord, UPS eller Fedex. Der leveres til kunder i Danmark, normalt inden for 2-7 hverdage. Andre lokationer skal arrangeres via mail til kontakt@thorseng.dk.

Priser

Priserne på webstedet er i danske kroner. Thorséng forbeholder sig retten til at ændre disse priser. På reservationstidspunktet vil du blive informeret om de gældende priser. Prisen angivet på bekræftelsesfakturaen er bindende.

Afbestilling og aflysning

Ophold på Thorséng Nature Resort refunderes frem til 14 dage inden ankomst, ved kontakt til mail: kontakt@thorseng.dk

Der ydes ingen refusion 14 dage inden ankomst, men bookingen kan rykkes til en ny dato, hvis dette gøres senest 4 dage inden ankomst. Bookingen skal dog rykkes til en dato indenfor den samme sæson/prisklasse.

Hvis Thorséng Nature Resort har afholdt udgifter specifikt i forbindelse med din reservation, er du forpligtet til at dække sådanne udgifter.

Ved meget sjældne lejligheder kan Thorséng Nature Resort være nødsaget til at annullere din reservation. Under sådanne omstændigheder vil du modtage fuld refusion, men resortet har intet yderligere ansvar over for dig som følge af annulleringen. Resortet vil dog bestræbe sig på at prøve at flytte en bekræftet booking, annulleret af resortet, til en anden dato af samme standard og prisniveau.

Events på Thorséng

En reserveret og betalt plads på et event refunderes frem til 14 dage inden eventet, ved kontakt til mail: kontakt@thorseng.dk.

Der ydes ingen refusion 14 dage inden eventet, men bookingen kan rykkes til en anden dato med et lignende event/samme pris (eller mod ekstra betaling for et dyrere event). Hvis der ikke er et lignende event i kalenderen, vil beløbet blive givet på et gavekort, der kan anvendes til et event eller et andet valgfrit produkt på Thorséng.

Hvis Thorséng har afholdt udgifter specifikt i forbindelse med din eventreservation, er du forpligtet til at dække sådanne udgifter.

Hvis Thorséng aflyser eventet, tilbydes alle tilmeldte en ny eventdag eller at få beløbet på et gavekort til et senere event. Der er også mulighed for at få beløbet refunderet, hvis dette ønskes.

Træning/holdmedlemsskab på Thorséng:

Du har fortrydelsesret ved køb af et holdforløb. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter tilmelding til et hold skrive til os på kontakt@thorseng.dk og oplyse, at du fortryder. Herefter vil du få din fulde holdpris retur.

Fortryder du købet af et kursus efter de 14 dages fortrydelsesret, kan du få:

– kursusbeløbet fratrukket administrationsgebyr på 250 kr. retur, hvis du fortryder over 30 dage før holdstart.
– 50% af holdprisen retur, hvis du fortryder 14-30 dage før holdstart
– Der er ingen returret fra 14 dage før holdstart. Du har dog mulighed for at tilmelde dig et andet hold (i samme prisklasse).

Hvis du på grund af sygdom eller andet fravær ikke kan deltage i en undervisningsgang, kan vi desværre ikke yde erstatningsgang/tilbagebetaling.

Ved specielle forhold, som gør at underviseren udebliver (sygdom eller andet), forbeholder Thorséng sig retten til at benytte en anden underviser. Hvis Thorséng ikke kan skaffe en ny underviser og afholde timen som aftalt, vil du som udgangspunkt blive tilbudt en erstatningsgang.

Behandling på Thorséng

Afbud til individuelle behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingen starter ved at ringe til telefon: 62 54 19 07

Ved afbud mindre end 24 timer før behandlingen betales 50 % af behandlingens pris.

Hvis der aflyses på grund af akut opstået sygdom mindre end 24 timer før behandlingen, betales 250 kr i afbudsgebyr. Ved udeblivelse fra behandlingen faktureres du for behandlingens fulde pris.

Hvis Thorséng aflyser behandlingen, refunderes beløbet, og der findes en ny behandlingsdato.

Gruppebestillinger

Det er Thorséngs ret til at afvise gruppebestillinger til Thorséng Nature Resort, hvis vi mener, at dette kan være til skade for andre gæster, der bor på resortet. Da Thorséng Nature Resort er kendt for ro, velvære og unikke oplevelser, godtages private fester desværre ikke. Man kan dog sagtens hygge sig omkring bålet, så længe andre gæster ikke forstyrres. Kontakt os, hvis du gerne vil holde et event eller en fest på Thorséng.

Kæledyr

Kæledyr er desværre ikke velkomne af hensyn til andre gæster og evt. allergi.

Vilkår for deltagelse i Spa oplevelser 

Man skal være fyldt 15 år for at benytte Thorséng Spa & Wellness, med mindre der er tale om specifik deltagelse på børnehold (svømning, ballet mv. ).  Ved tvivlsspørgsmål kontakt da Thorséng på kontakt@thorseng.dk  

Gæsteadfærd og overtrædelse af reservationsbetingelserne

Gæster forpligter sig til at opføre sig på en ordentlig, passende og lovlig måde under hensyntagen til Thorséng, naturen, andre gæster og ejendommens faciliteter. 

Hvis en gæst opfører sig upassende eller ikke overholder anvisningerne (det er alene ejerens vurdering), eller ulovligt, forbeholder ejeren sig retten til at bede gæsten (efter deres skøn) om at forlade Thorséng før afslutningen af opholdet. Enhver tilbagebetaling for dette vil ske efter ejerens skøn. Afslutning af ferien af ejere eller gæster påvirker ikke denne parts øvrige rettigheder og retsmidler.

Derudover forbeholder Thorséng sig retten til at søge om erstatning for ethvert tab eller skade, der er forårsaget på ejendommen eller andre gæster og / eller deres ejendom.

Lovgivning og jurisdiktion

Enhver tvist vil blive styret af den danske domstols ikke-eksklusive lov og jurisdiktion.

Antagelse af risici

Du overnatter i den vilde natur med alt det, der inkluderer potentielt farlige vejrforhold og ophold i teltene. Selvom vi er meget forsigtige med at beskytte dig, kan ulykker ske, og vi holdes ikke ansvarlige for sådanne ulykker (i videst muligt omfang tilladt ved lov). Det er dit ansvar at føre tilsyn med børn. Hvis du bemærker, at noget udstyr ser defekt og / eller påkalder utryghed, skal du informere Thorséng så hurtigt som muligt.

Ansvar

Thorséng påtager sig intet ansvar for tyveri, tab eller skade, uanset art, under eller som et resultat af et ophold på Thorséng.

Brugen af stedets faciliteter, havet, klatring i træer, vandreture og enhver anden aktivitet på og omkring Thorséngs område er gæstens ansvar og gøres på egen risiko.

Deltagelse i træning og events sker på eget ansvar og risiko.

Force majeure

Thorséng påkalder sig force majeure, hvis gennemførelsen af aftalen helt eller delvist, midlertidigt eller permanent, forhindres på grund af omstændigheder, der er uden for Thorséngs ansvar. Herunder trussel om krig, personalestrejker, blokader, brand, oversvømmelser, pandemier og andre forstyrrelser eller begivenheder. I tilfælde af force majeure refunderes reservationen ikke, men der tilbydes en ombooking.

Klager

På trods af Thorséngs intentioner om at skabe en god oplevelse for gæster og medlemmer, kan det forekomme, at du har en klage. Du skal straks tage denne klage med ejeren på www.thorseng.dk for at give os mulighed for at løse sagen så hurtigt som muligt. Hvis klagen ikke afvikles til din tilfredshed, har du muligheden op til 14 dage efter dit ophold at indsende klagen skriftligt eller via e-mail til www.thorseng.dk

Gyldighedsbestemmelse

I tilfælde af at en domstol finder, at en betingelse i disse reservationsbetingelser er ulovlig eller ugyldig, vil den ulovlige eller ugyldige bestemmelse blive afskåret fra resten af reservationsbetingelserne, som fortsat vil være gyldige og have fuld kraft og virkning.

Vilkår og betingelser er opdateret d. 24. januar 2023